Aangenaam

Wij zijn Tirato


no-nonsens internetbureau voor concept, ontwerp en programmering van maatwerk webapplicaties


"Wij zien Tirato niet als leverancier maar als goede collega's met wie je nog lang hoopt samen te werken!"

Francesco Monaco
(co-Founder Apollo Hotels & Resorts)

"Tirato voelt precies aan hoe je online innovaties moet aanpakken. Meedenken, samen inrichten en snel leveren!"

Christian van Hulten
(Innovation Manager Boost Group)

"De overgang naar onze nieuwe website is dankzij een aangename en efficiënte communicatie bijzonder goed verlopen en.. het resultaat mag gezien worden, mijn complimenten!"

Ton Vogelaar
(Bestuurslid PR & Communicatie Vereniging Topfysiotherapie)

"‘Professioneel, betrouwbaar, een snelle service en dat alles van hoogstaande kwaliteit. Precies datgene wat wij zoeken in een partner om dingen nóg beter te kunnen doen en onze consument optimaal te kunnen bedienen.’"

Nico Klerx
(Owner PJ Klerx en ZN (Red Rag, Hispanitas))

"Ondanks de enorme tijdsdruk heeft Tirato vóór deadline een prachtig nieuwe website voor ons live gezet… het resultaat mag er wezen! Bedankt!"

Dorien Bilterijst
(Communication Manager Moonen Shipyards)
Ons hart gaat sneller kloppen van...

Conceptontwikkeling

U weet wat u wilt bereiken, maar u heeft geen idee hoe? Wij staan u graag bij in het bedenken van úw unieke online propositie. Een creatieve campagne, app of een uniek verdienmodel? Leg uw vraag of probleem aan ons voor en wij ontwikkelen daar dolgraag een online-concept omheen.

Webdesign

Design is beleving en een idee krijgt pas vorm met het juiste ontwerp dat exact die sfeer overbrengt welke u wilt communiceren. U heeft wellicht een sfeer in gedachte en u kunt niet exact uitleggen hoe of wat? Geen probleem…, wij hebben aan een half woord genoeg voor een ontwerp met een gelikt design.

Technische realisatie

Een mooi ontwerp krijgt pas waarde wanneer deze interactief is. Of het nu gaat om een complexe website, webshop, Facebook applicatie of mobiele app, wij programmeren het voor u! Van loyaliteitsprogramma’s tot complex CRM-systemen en intranetten, we hebben het allemaal wel een keer geprogrammeerd.

Optimalisatie

De markt en de online-gebruikers veranderen met de dag. De nieuwste trends en technische mogelijkheden volgen wij daarom op de voet! Dit stelt ons in staat om uw applicatie(s) blijvend te optimaliseren. Qua vindbaarheid, conversie, gebruikerservaring en alle mogelijke aspecten daar omheen.