Pure internet ondernemers, zonder bladieblabla...

Tirato is een compact team van webtalenten. Wij weten keer op keer van een goed idee een effectief online product te maken. Dit doen wij met onze passie voor concept, design, techniek en online ondernemerschap. Onze focus ligt op innovatieve schaalbare webapplicaties die meetbaar resultaat opleveren. Wij stoppen nooit met leren en met onze natuurlijke drive voor online innovatie zijn wij altijd thuis in de laatste moderne webtechnologieën.

Heusden Tirato
Heusden Tirato

Waar wij dolletjes blij van worden

Onze kracht en passie liggen bij het bedenken van online concepten, het ontwerpen, technisch realiseren en het vervolgens neerzetten van een winnend concept. Wij willen altijd scoren, de beste resultaten behalen en een samenwerking voor de lange termijn opbouwen.

 

Wilt u dit ook? Dan hebben we een match. We gaan graag met u in gesprek. Bel of mail Dustin Karelse voor een vrijblijvende kennismaking, brainstormsessie of ideeënregen.

0416-382728 / dustin@tirato.nl

Conceptontwikkeling

Op basis van een idee of doelstelling bedenken wij graag een unieke online strategie of concept om uw beoogde resultaat te behalen.

 

Ook voor online start-ups en bedrijven die op zoek zijn naar een investeringspartner bieden wij oplossingen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze online concepten fabriek Dutch Concept Group.

Design

Wij hebben aan een half woord genoeg voor een mooi strak ontwerp. Of het nu gaat om een mobiele app, online campagne, website of applicatie, wij geven het de juiste sfeer. Met ontwerp, techniek en marketing kennis onder één dak zullen onze ontwerpen altijd voldoen aan technische haalbaarheid, een perfecte user experience (UX) en conversie gerichte doelstellingen.

Technische realisatie

Bij Tirato zijn we altijd op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden. Meermalen zijn wij benaderd om het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk te maken en met succes! Of het nu gaat om een complexe website, mobiele app, intranet, veiling, loyaliteitsprogramma, CRM, API of SaaS applicatie. Wij benoemen hier nog niet de helft van wat wij in het verleden hebben mogen realiseren. Tirato maakt het onmogelijke graag mogelijk met gedegen maatwerk, flexibiliteit en modulair programmeren. Dit alles met het oog op een schaalbare technische basis voor de toekomst.

Optimalisatie

De markt en het online gedrag veranderen met de dag, dus ook uw online applicaties dienen mee te bewegen met de behoefte. Wij meten graag alles door met diverse analyse tools, data verzameling en op basis van A/B testing weten wij snel te signaleren waar gebruikerservaring en conversieverhoging kan plaatsvinden. Wij blijven graag verbonden en optimaliseren. Het is voor ons een sport om voor u de hoogst haalbare doelstellingen blijvend te behalen!

Tirato Heusden

Van toen naar nu

In 2003 begon Dustin Karelse vanaf zijn zolderkamer internetbureau Tirato. Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en in 2009 richtte Dustin zijn tweede bedrijf Dutch Concept Group op. Dit met als doel om periodiek nieuwe online ondernemingen te lanceren, en met succes! VeilingActies.nl was het eerste concept waar Sanoma Ventures in investeerde en die wij later verkochten aan TelSell. Samen met Dutch Concept Group en onze andere online bedrijven zitten we in één pand zodat we elkaar nauw kunnen versterken.

 

Klik hier voor het team van Dutch Concept Group